Arsenal - Manchester United 2-0
نوشته شده توسط : sebicycleclub

Arsenal den här gången är det mycket kontrovers, deras tränare har mycket press, fansen förlorade förtroendet för sina matchtröjor fotboll. Men, Arsenal tog sista chansen. Efter 2–0 mot ett reservbetonat Manchester United finns det fortfarande en liten chans att utmana om Champions League.

Knappa tio minuter in i andra halvlek kom till slut Arsenals ledningsmål, när Granit Xhaka slängde iväg ett skott som tog på Ander Herrera och styrdes över De Gea i Uniteds mål. Fläktarna som bär sina Arsenal tröja jublade på spelet, det måste fira. Visserligen var José Mourinhos mannar sällan utspelade mot Arsenal – men hemmalaget var blixteffektiva under en treminutersperiod i början av andra halvlek.

Segern innebar att Arsenal är kvar på sjätte plats, men nu på 63 poäng, bara två bakom Manchester United. Du vill fira segern med dem, då kan du välja din fotbollströjor barn på vår hemsida.